Bounty Kage

Bounty Kage

Bounty Kage

Jeg har altid været kæmpe stor fan af bounty og denne kage er ingen undtagelse 😉 Den smager SÅ godt og er uden  tvivl en af mine favorit opskrifter til dato. Jeg laver den faktisk mest som kugler og det er første gang at jeg har lavet den som ‘kage’. Smagen er jo den samme, meen har tilføjet lidt lækker choko ovenpå 😉

Opskrift
12 stk.
Ca. 180 kcal pr. stk.

100 g dadler
1 dl mandler
4 dl kokosmel
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. honning (kan undlades)
11 tsk. kokosmælk light (det hvide)
4 tsk. kokosmælk light (det blanke)

Fremgangsmåde
Start med at blend mandler og dadler. Tilsæt resten af ingredienserne og blend godt igennem. Pres derefter massen ud i en lille bredepande, jeg bruger ca. 21×19 cm. Læg den på køl i køleskabet i 30 min.

Chokolademassen
ca. 100g mørk chokolade (74%)
1 tsk. kokosolie
ca. 2 spsk. kokosmælk (det hvide)

Fremgangsmåde

Start med at smelte chokoladen. Jeg gjorde det i mikroovnen. Bare sørg for at røre rundt i den til den er smeltet. Kan også gøres over vandbad. Når chokoladen er smeltet tilsætter du kokosolie og kokosmælk og rører det hele godt sammen, så det bliver en ‘tyk’ masse. Massen smøres ovenpå bounty bunden, og stilles tilbage i køleskabet til chokoladen er blevet fast (ca. 20-30 min.)
Når massen er fast er kagen klar til servering. Du kan eventuelt servere den med lidt bær/frugt til 🙂

ENJOY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bounty Kage