Chiagrød med hindbærkompot og hjemmelavet mysli

Sunde Snebolde

24883188_10155211034528716_392572059_o

 

Jeg er kæmpe fan af kokos, og de her snebolde er ingen undtagelse 😉

Opskrift
(20 stk.)

  • 60g Cashewnødder
  • 70g Kokosmælk light (det faste)
  • 10g Kokosfibermel
  • 50g Kokosmel
  • 1 tsk. honning
  • Ca. 100g Hvid chokolade

Fremgansmåde

Cashewnødderne skal stå i blød i koldt vand i minimum 3 timer eller natten over. Jeg har dem altid stående natten over. Si vandet fra og blend alle ingredienserne sammen. Stil dejen i køleskabet i ca. 30 min.
Imens kan du rydde op og smelte den hvide chokolade. Jeg smelter chokoladen i mikroovnen. Sørg for at rør i den løbende. Læg et stykke bagepapir ud på køkkenbordet og hæld kokosmel på. Tag dejen ud af køleskabet og form dejen til kugler. Jeg fik ca. 20 stk. Rul dem chokoladen og kokos. Stilles derefter på køl, så chokoladen kan blive fast. Jeg opbevarer altid mine i køleskabet, da de godt kan blive bløde hvis de står ude for længe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chiagrød med hindbærkompot og hjemmelavet mysli