Øvelser til delte mavemuskler

Hjemmetræning

25510815_10155239137653716_770495748_o

Hjemmetræning kan være en god måde at få gang i kroppen og musklerne, hvis man ikke har tiden til at tage i fitnesscenter. Du kan sagtens få sved på panden og gang i musklerne ved at træne hjemme. Det er bedre at få rørt sig hjemme i 30 min. end slet ikke at få rørt sig 😉 Hvis du har håndvægte, kettlebells, TRX-system eller andet, så er det bare igang med at få det implementeret i din hjemmetræning, så du får endnu mere ud af din træning.

Hvis du ønsker at opbygge muskelmasse eller har et større mål med din træning, vil jeg anbefale at træne i fitnesscenter, så du kan få mere vægt på, men som udgangspunkt kan du starte med hjemmetræning 🙂

I går havde jeg ikke tid til at tage til træning, så i stedet for helt at droppe min træning, valgte jeg at træne herhjemme. Det blev til en ret hård og svedig træning alligevel og det var rart at få gang i kroppen 🙂

Nedenstående program kan trænes af alle og justeres efter niveau. Programmet tager omkring 30 min.

Opvarmning

2 runder af:

 • 20 x Sprællemand
 • 20 x Jump twist
 • 20 x Høje knæløft

Program

3 runder af:

 • 12 x Squat
 • 12 x Armbøjninger
 • 12 x Rygbøjnnger

30 sek. pause mellem hver runde.

3 runder af:

 • 12 x Lunges
 • 12 x Burpees
 • 12 x Diagonalløft*

30 sek. pause mellem hver runde.

3 runder af:

 • 12 x Glute bridge
 • Max antal Mavebøjninger
 • Max antal Cykel mavebøjninger

30 sek. pause mellem hver runde.

*Stå stabilt på alle fire. Løft den ene arm og det modsatte ben. Det gælder om ikke at bevæge kroppen, når arm og ben løftes. Hold ryggen lige og pas på ikke at tilte henover det ben, der står på gulvet. Arm og ben sættes roligt ned igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øvelser til delte mavemuskler