Øvelser til delte mavemuskler

10 irriterende sandheder om nybagte mødre

26772037_10155294819328716_228956171_o

#1

Du svor du aldrig ville lægge billeder op af din baby på de sociale medier, fordi det er så irriterende når andre mødre gør det. Det ændrede sig selvfølgelig da du fødte VERDENS SMUKKESTE BABY, og når man har skabt verdens smukkeste lille væsen, så skal hele verden altså se den! #babyspam

#2

”NYD DET!” Den mest irriterende sætning du kan få som gravid og nybagt mor, men som desværre også er sandt, og som man som nybagt mor bare ikke vil indrømme … #hvorblevtidenaf

#3

Du har brugt 9 måneder på at forberede dig på babys ankomst. Med at forberede mener jeg selvfølgelig at du har købt en masse tøj, din baby alligevel aldrig kommer til at gå i, udstyr du aldrig får brugt, og så ærgrer du dig over at have brugt freaking 150 kr på 2 stofbleer, som du når at bruge i 2 min. inden de bliver gylpet til og skal til vask for 5 gang i denne uge. Men det siger du selvfølgelig ikke til nogen, men skynder dig at poste et billede på instagram af dig og din baby, som er viklet ind til dig, i sit nye Petit tøj (som btw er pisse irriterende i str.), med din Soft Gallery stofble over skulderen (som du selvfølgelig har vendt om, så man ikke kan se gylpet). #morlivet

#4

”EJ, SÅ DU LIGE DET” – ”SE LIGE HVOR SØD HAN ER”. Du er sammen med din mor-veninde, hvor du er i gang med at fortælle hende om dit livs problemer, og hun afbryder dig for 5 gang med overstående sætninger!
”Har hun seriøst ikke andet at gå op i end den baby”. Du smiler og tænker samtidig at du lover dig selv ikke at blive sådan en mor der kun snakker om sin baby! Liige indtil din egen baby kommer til verden og SE LIGE HVOR SØD HAN ER og SÅ DU LIGE DET HAN GJORDE… Damn it!

#5

Du har i 9 måneder forberedt dig på den umulige opgave at blive mor, og du har allerede en
’what to do’ og en ’sådan-skal-jeg-bare-ikke-være-som-mor’ liste. Godt så. Den første liste kan du ligeså godt krølle sammen, for den virker kun den første uge når din baby ikke laver andet end at sove. Når monsteret så begynder at skrige, tager du fat i din ’sådan-skal-jeg-bare-ikke-være-som-mor’ liste, og starter med punkt 1. Hvis det ikke virker fortsætter du bare der ned af …

#6

Selvom det er stort at blive forældre og man er glad på andres vegne, så ruller du alligevel lidt med øjnene når de nybagte forældre skriver ”Så kom lille X til verden. Det største øjeblik i mit liv. Jeg vidste ikke hvad kærlighed var, inden jeg mødte dig. Man ved først hvad lykke er når man får en baby”.
Selvfølgelig ved du hvad lykke er. Lykken er sgu da at rejse og kunne gøre hvad man vil #carpediem …
Du kan ligeså godt kopiere overstående sætning, for den er god nok. Man kan ikke beskrive følelsen af at blive mor før man har oplevet det <3

#7

”Jeg er fuldstændig ligeglad med hvordan min baby ser ud. Bare den er sund og rask så er jeg lykkelig.” Det er løgn! Selvfølgelig er du ikke ligeglad med hvordan din baby ser ud, og tanken om at du måske får en grim baby har slået dig flere gange under din graviditet. Især når du og din kæreste kigger jer i spejlet og indser at jeres gener skal mixes. Shiiit!

#8

Du forstår bare ikke kvinder som ’forfalder’ efter fødslen og bare ikke gør noget ud af sig selv fordi at de har fået en baby. Du skal i hvert fald ikke blive sådan en mor, og du lover din kæreste at hvis Beyonce kan, kan du også. Det er liige indtil at du forstår konceptet MANGLENDE SØVN (… og millioner)! Så er det pludselig okay at lugte af gylp, sove i alt for gammelt sengetøj og gå rundt i alt for store underbukser og pyjamas dagen lang. #DamnyouqueenB

#9

Du kommer ikke til at forstå hvordan dit englebarn pludselig bliver en dæmon på nul komma fem!

#10

Du hader de der mødre der skal belære dig om at livet går i stå når man får børn. At man ikke kan det samme som før. Du skal f***** nok bevise at de tager fejl. Du skal nemlig være en af de mødre der rejser verden rundt med den lille, tager på cafe hver tirsdag og træner 5 x om ugen … #overskudsforældre
Glem det! Hele dit liv kommer til at handle om det her lille væsen, som kommer til at bestemme alt fra rejser, cafe-besøg og træning. Førhen kiggede du på 5* hoteller med spa, nu kigger du efter børnepool. #detbliveraldrigheltdetsamme

 

3 kommentarer

 • Marianne

  Ha ha geniale sandheder! 🙂 jeg venter mit første barn om 2.5 uge og jeg er sikker på jeg kommer til at kigge tilbage på den her blog post et par gange med et smil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hold nu kæft så godt og sandt 🙌🏼.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe svane

  Well Said – Spot on Maja 😂👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øvelser til delte mavemuskler