Æggemuffins

Æblechips

25511016_10155241716458716_89987545_o

Hvorfor ikke lave dine egne chips, som smager ligeså lækkert (synes jeg) 😉
Jeg laver det ofte, da jeg er rigtig vild med den friske fra æblerne og ’karamel’ smagen fra sukrinen.

Opskrift

  • 2 æbler
  • Sukrin gold el. alm. sukrin
  • Kanel

Fremgangsmåde

Start med at tænd for ovnen, 150 grader, alm. ovn. Gør en bradepande klar med bagepapir på.
Hvis du har et mandolinjern vil jeg anbefale at du skærer æblerne med dette, men ellers brug en skarp kniv. Skær æblerne i tynde skiver og fordel dem på bradepanden.
Drys sukrin og kanel over æblerne. Du kan eventuelt lave en skål men sukrin og kanel, og dyppe æblerne i blandingen, inden de lægges på bradepanden.
Æblerne bages i ca. 1 – 1,5 time. De bliver først rigtig sprøde når de er kølet af.

Kcal: ca. 120

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æggemuffins