Nemme snacks & mellemmåltider

Vores første ferie som familie

26905908_10155302966083716_246818950_o

Om præcis 2 uger rejser vi på vores første ferie som familie.

Anders og jeg elsker at rejse og opleve verden, og det er helt sikkert noget som vi begge ønsker at fortsætte med, selvom at vi har fået et barn. Det er klart at ferie ikke blive ligesom før, hvor det bare var Anders og jeg, og vi kunne rejse hvor som helst, når som helst. Nu kræver det mere planlægning og struktur og alt skal være børnevenligt. Når det er sagt, så kan jeg simpelthen ikke vente med at rejse med Emil 😊 At opleve en masse sammen og skabe nye minder som familie.

Og årets første familieferie går til Norge, Geilo. Anders har altid stået på ski, og jeg har stået på snowboard siden at jeg var en 14 år gammel. Så vi er altså vant til at holde ferie både i de kolde- og varme måneder. Jeg er rigtig glad for skiferie. Jeg synes at det er SÅ hyggeligt. Min familie og jeg plejer at leje en hytte med pejs og det hele, og så står vi på ski/snowboard hele dagen, og så kommer vi hjem og hygger foran pejsen med varm mad. Vi har også boet på hotel, som jeg også synes er hyggeligt, meen der er altså bare noget over egen hytte med pejs og det hele 😉

Anders og jeg har været på skiferie sammen 3 gange og dette bliver vores 4 gang, men nu med Emil. Hele familien skal med. Både min og Anders’. Vi skal ”desværre” ikke bo i hytte, men stor lejlighed, hvor der er plads til alle. Jeg glæder mig helt vildt til at stå på snowboard igen, koble af og bare give Emil den oplevelse. Han skal selvfølgelig ikke med ud og stå på ski (haha). Men bare det at være sammen med hele familien, koble af og bare hygge sammen, er noget jeg ved at han vil synes om.

Samtidig med det er jeg også møg nervøs over at have ham med! Såå gammel er han heller ikke på det tidspunkt (ca. 3,5 måned), så han er stadig meget afhængig af os og kræver det mere. Tænk hvis han er umulig den uge og skriger, så ingen kan få ro (haha)! Derudover skal ALT pakkes. Barnevogn, slynge, aktivitetstæppe- og stativ, bleer, tøj ect. Jeg kan virkelig mærke at jeg kommer på prøve her, da man virkelig skal tænke på ALT…

Men når det er sagt, så går det nok det hele. Det plejer det jo 😊 Jeg er sikker på at vi får en dejlig ferie, hvor vi lærer en masse og bliver den erfaring rigere.

Har I nogle gode råd til første ferie med baby? Så må i endelig gerne fyre løs 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme snacks & mellemmåltider