Protein Pandekager

Broccoli muffins

28408072_10155401497153716_1260868575_o

Grøntsags muffins er bare en rigtig god måde at kamuflere dine grøntsager på 😉
Det pifter lige dine grøntsager op, og så er de her muffins rigtig nemme at lave. De er gode som mellemmåltid og især hvis du skal på farten, så er de nemme at have med og spise.
De indeholder ca. 70 kcal pr. stk.

Opskrift
(12 stks.)

  • 4 æg
  • 100g blendet havregryn
  • 200g broccoli
  • 100g hytteost
  • 50g rødløg
  • salt/peber
  • Eventuelt andre krydderier

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader, varmluft.
  2. Blend havregryn til mel og hæld det over i en skål.
  3. Skær broccoli i stykker og blend det sammen med æg.
  4. Tilsæt løg og hvidløg og blend igen.
  5. Hæld det over i skålen med havregryn og rør hytteost og krydderier i.
  6. Fordel dejen i 12 muffinsforme. Jeg anvender altid silikone muffinsforme, da de kan hænge fast i papirforme.
  7. Bages i ca. 15-20 min.
  8. De kan holde sig ca. 3 dage i køleskabet, og jeg synes at de er bedst lune/stuetemperatur.

Tip: Du kan lave dine broccoli muffins som du ønsker. Eventuelt tilsætte revet squash, gulerod, spinat. Du kan også tilsætte kød, som fx rejer, kylling, laks m.m. 🙂 (Vær obs. på at kcal indholdet vil blive højere) 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein Pandekager