Fordele og ulemper ved at have et flaskebarn

DIRTY WOD

28576421_10155442328378716_117280090676527104_o

Føj føj føj en WOD jeg lavede i dag! Da jeg lavede den hjemmefra tænkte jeg “det kan du da sagtens Maja”
Altså det kunne jeg også godt, men den var virkelig strid 😀 Jeg er slet ikke i form endnu, men det kommer stille og roligt, og det handler jo om at presse sig selv.

Jeg har gået til Crossfit over to omgange, men jeg er simpelthen ramt af en forbandelse!
Efter 2 måneder må jeg altid kaste håndklædet i ringen pga. skader. Første gang fik jeg en knæskade og anden gang fik jeg en diskusprolaps. Kan ikke helt finde ud af om det bare er min krop der ikke duer til Crossfit eller om jeg rent faktisk er ramt af en forbandelse … Det finder jeg ud af når jeg starter til det igen en dag, for det gør jeg 😉

Jeg elsker Crossfit, og den form for træning. Jeg kan godt lide kombinationen af styrke og konditions træning og følelsen af at man er fuldstændig færdig efter hver træning. Jeg bliver altid udfordret og det kan jeg rigtig godt lide.

Prøv dagens WOD, hvor du får trænet hele kroppen og får en masse sved på panden. Jeg lover jer for at den er strid. Det handler sådan set ‘bare’ om at komme igennem den 😉 Det er helt okay at holde pauser og tage små bider ad gangen. Men sørg for at hold et godt tempo, da det er meningen at de skal være hårdt.
Med opvarmning og mobilitetstræning tog det ca. 45 min.

DAGENS DIRTY THIRTY WOD

10 min. opvarmning (løb, ro, crosstrainer m.m.)

 • 200 x Sjip
 • 30 x Box Jumps
 • 35 x KB Rows
 • 30 x KB Swings
 • 35 x Lunges
 • 30 x Atomic Sit ups
 • 35 x Push Press
 • 30 x Floor Back Extension
 • 35 x Wall Balls
 • 30 x Burpees
 • 200 x Sjip

I kan finde videoer af alle øvelserne på min Instagram. 

SÆT IGANG!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordele og ulemper ved at have et flaskebarn