Proteinrige Madpandekager

Grove pølsehorn

17195624_10154438080568716_91123538_o

Jeg synes at de er blevet vildt gode de her pølsehorn, så jeg vil klart anbefale jer at prøve at lave dem. Pølsehorn er altid nemme at have med på farten eller i madpakken 🙂

Opskrift
(24 stk.)

  • 2 dl vand
  • 50g gær
  • 2 dl mælk
  • 1 dl olie
  • 1 æg
  • 1 tsk. salt
  • 340g grahamsmel
  • 80g havregryn
  • 200g hvedemel
  • 1 pakke pølser (ca. 500g)

Fremgangmåde

Start med at opløse gæren i vandet. Når alt gær er opløst tilsættes olie, mælk, og æg og der røres godt rundt.
Tilsæt grahamsmel, salt og havregryn og bland det godt sammen.
Hvedemel tilsættes herefter lidt efter lidt. Vendt dejen ud på bordet og ælt den igennem. Den må gerne klistre en smule, da den helst ikke må blive for tør. Læg dejen i skålen, og lad den hæve tildækket i 30 min.

Del dejen i 3 lige store stykker. Brug en kagerulle til at rulle den ud. Jeg skar dejen i 8 lige store trekanter. Skær pølserne i 3 dele. Du kommer til at have overskud af pølser, men dem kan du anvende til en pølsemad fx 😉
Fordel pølserne på hver trekant, og rul dem sammen til et pølsehorn. Jeg lavede 2 uden ketchup og 1 med.

Lig alle pølsehornene på en bradepande med bagepapir og lad dem hæve 15 min.
Pensel dem med mælk eller æg og drys eventuelt sesam frø over.

Bages i 12 – 15 min. varmluft på 190 grader.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrige Madpandekager