Grove pølsehorn

Laks med kikærter

31946372_10155570660138716_9002926883267936256_n

Aftensmad på 30 min. 😉
Jeg er SÅ VILD med denne her ret altså. Den smager så frisk og lækkert, og så er den altså bare nem og hurtig at lave.

Opskrift 
(2 – 4 personer)

  • 1 løg
  • 1 hvidløg
  • 1 spsk. revet ingefær
  • 1 dåse drænet kikærter
  • 2 dl ærter
  • Frisk basilikum
  • Salt/Peber
  • Spidskommen
  • 1/2 dl Teriyaki (Kan undlades eller skiftes ud med soya)
  • Pinjekerner

Fremgangsmåde

Svits hakkede løg og hvidløg på en dyb pande. Hvis din pande er for flad, kommer maden til at ryge ud over siderne. Tilføj ingefær, kikærter, ærter, salt, peber og  spidskommen. Rør rundt i det løbende i ca. 5 min.
Hak laks i tykke tern og tilføj i retten. Når laksen er ved at være færdig tilføjes hakket basilikum og teriyaki. Rør det godt sammen i 2 – 3 min.

Serves med frisk basilikum og ristede pinjekerner 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove pølsehorn