Søndags WOD

Kylling i karry og kokosmælk

33338103_10155618777628716_4919483312096935936_n

Nem og smagfuld aftensmad på 30 min.

Selvom at jeg er ret vild med denne her ret, så laver vi den simpelthen for sjælden, så det skal vi have ændret på herhjemme 😉

Det her ret er en meget simpel, hvor jeg med vilje ikke har angivet præcis antal gram, da man selv kan justere det efter behov. Nogle gange bruger jeg kokosmælk light andre gange alm. Jeg synes at smagen er bedst hvis man anvender almindelig, men der er over dobbelt så mange kcal i almindelig kokosmælk end light udgaven, så det skal man bare være obs. på 🙂

Opskrift 
(2-3 personer)

  • Brune ris
  • 2 stk. Kyllingefilet
  • 1 dåse Kokosmælk light (eller alm.)
  • Rosiner
  • Cashewnødder
  • Karrypulver

Fremgangmåde

Start med at koge risene, da det tager ca. 20-30 min. Når der er ca. 15 min. tilbage til risene er færdige, kan du begynde på kyllingen. Skær den i tern, krydre den med karry og steg den på panden. Lige inden at den er gennemstegt tilsættes kokosmælken. Rør det hele godt sammen og lad blandingen småsimre i 3-5 min. på lav varme. Når det hele er færdiglavet og serveret, kan du toppe det med rosiner og nødder, mums.
Vi har altid grønt tilbehør som fx tomater eller en salat.

Jeg har udregnet en portion på ca. 445 kcal, hvis du spiser følgende:
–  ca. 120g kogte brune ris
– ca. 120g stegt kylling
– 1 dl light kokosmælk
– 1 spsk. rosiner
– 1 spsk. nødder

31g protein
44g kulhydrat
15g fedt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags WOD