Kylling i karry og kokosmælk

Kettlebell Workout

Kettlebells er et super godt redskab til træning. Det giver dig mulighed for at træne hjemme og tidsmæssigt kan træingen tilpasses så det passer ind i en travl hverdag. Du kan træne alle muskelgrupper ved brug af kettlebells, så det er bare med at komme igang 😉

Så hvis du ikke er så god til at tage ned og træne i fitness, så køb et par kettlebells, for det kan du komme rigtig langt med. Jeg er helt klart stor fan af at man træner med vægte, da du på den måde får meget mere ud af din træning, fremfor træning uden redskaber/vægte.

Jeg har udarbejdet 3 forskellige helkropsprogrammer. Samme øvelser, men forskellige måder at træne på.
Du får aktiveret alle dine muskler samtidig med at du får sved på panden 🙂

*Alle øvelserne kan du se på min instagram profil.

Workout 1.

Opvarmning: 10 min. cardio

3 sæt x 10-12 reps.
30 sek. pause mellem hver sæt.

 • KB Thruster
 • KB Row
 • KB Dødløft
 • KB Push ups to KB Row
 • KB Swings
 • KB Russian Twist

Workout 2.

Opvarmning: 10 min. cardio

AMRAP (As many rounds as possible)
20 min.

 • 10 x KB Thruster
 • 10 x KB Row
 • 10 x KB Dødløft
 • 10 x KB Push ups to KB Row
 • 10 x KB Swings
 • 10 x KB Russian Twist

Workout 3.

Opvarmning: 10 min. cardio

WOD Ladder

 • 50 x KB Thruster
 • 40 x KB Row
 • 30 x KB Dødløft
 • 20 x KB Swings
 • 10 x KB Russian Twist
 • 10 x KB Russian Twist
 • 20 x KB Swings
 • 30 x KB Dødløft
 • 40 x KB Row
 • 50 x KB Thruster

GOD TRÆNING 🙂

2 kommentarer

 • Maya

  Hej Maja, det er super fedt at følge dig! Du virker til at have virkelig godt styr på hvad du laver. Sjovt at se dig efter alle de år, kan huske dig (svagt) fra dengang vi var børn hjemme hos Anja. Nå men, ift overstående, har jeg lige lidt spørgsmål.. jeg er nu her gravid (uge 38+6 i dag) og er kommet HELT ud af form, har taget omkring 30 kg på og kan se min krop nærmest har gemt og glemt alt hvad der hedder muskler. Jeg havde en nogenlunde grundform, mest ift løb og let styrketræning.. har ikke trænet i omkring 4 måneder nu .. har de sidste måneder heller ikke kunne gå de ture jeg har været vant til (arbejder som sygeplejerske og har gået MEGET på job og gået ca. 1 time hver dag med hunden i rask tempo) pga. bækkensmerter og plukveer… SÅ det jeg prøver at komme frem til er, jeg vil gerne igang igen efter fødslen, og når der er kommet lidt ro på hverdagen med en lille bebs og havde tænkt at jeg primært kommer til at træne hjemme, nok det næste halve år.. jeg vil derfor ud at købe mig nogen vægte og tænkte egentlig på kettlebels, og evt et par alm. Håndvægte .. jeg er egentlig bare lidt/meget i tvivl om hvilken “vægt” jeg skal gå efter for at have det jeg vil få brug for? Har du gode råd? Altså hvor mange forskellige vægte og hvad kan/bør jeg starte med? OG er der noget jeg skal undgå i starten ift delte mavemuskler og andet jeg ikke lige har tænkt på?
  Mange spørgsmål.. 🙈 jeg håber du har tid/lyst til at svare 🙂
  Mvh. Maya

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Hej Maya
   Hehe, det er lidt sjovt 😉
   Stort tillykke med graviditeten.
   God ide med hjemmetræning.
   Jamen et par kettlebells er jo en rigtig god start. Du skal nok ikke have for meget vægt på til at starte med, da du lige skal igang igen.
   Du kan eventuelt starte med at at arbejde med din egen kropsvægt, og så når du har opnået lidt styrke, kan du gå ud og købe ketlebells og håndvægte.
   Men jeg vil starte med KB, da du stort set kan a´lave alt med dem. Men jo mere du har jo bedre 🙂

   Du skal først og fremmest finde ud af hvor stor din deling er, og derefter kan du tilpasse din træning ud fra det.
   Jeg har et blogindlæg om delte mavemuskler, så det kan du eventuelt gå ind og læse om og starte på de øvelser efter din fødsel 🙂

   Held og lykke med det hele. Det bliver så skønt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i karry og kokosmælk