Når mor livet er pisse hårdt

Møg usunde chokolade muffins m. hindbær frosting

Mmm, nogle lækre muffins altså. De smager simpelthen så godt. Jeg er super tilfreds med dem 🙂

Jeg serverede dem til vores gæster i går, og det var et kæmpe hit.

Opskrift
(10 stks.)

  • 125g sukker
  • 2 æg
  • 100g mørk chokolade
  • 75g hvedemel
  • 15g kakao
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 dl vand
  • 40g hakket mørk chokolade
  • 75g smør

Fremgangsmåde

Start med at gøre alt klar. Jeg sørger altid for at have alt stående fremme og ofte målt af. Det gør det bare lettere for dig at arbejde med 🙂

Start med at blande mel, bagepulver, salt og kakao grundigt. Tilsæt den hakkede chokolade. Stil det til side.

Pisk æg, vaniljesukker og sukker til en luftig masse. Stil det til side.

Smelt smør og chokolade i en gryde og bland det sammen med æggesnapsen, sammen med vand.

Tilsæt mel blandingen og rør det hele godt sammen.

Fordel dejen i 10 muffinsforme. Jeg bruger altid silikone muffinsforme.

Bages på 175 grader, varmluft i ca. 20 min.

Hindbær frosting 

  • 50g blødt smør
  • 100g flormelis
  • 50-100g frosne hindbær

Fremgangsmåde

Mens dine muffins er i ovnen, kan du gå igang med din frosting.

Start med at koge hindbæerne. De skal være kølet af, inden du sier dem. Du kan eventuelt stille den på køl i 10 min.

Pisk smør og flormelis. Si saften fra hindbærkompoten ned i blandingen. Jeg brugte en lille si, hvor jeg moste kompotten med en ske, så jeg kunne få så meget saft som mulig.

Pisk det hele godt sammen.

Når dine muffins er kølet af, kan du toppe dem med din frosting 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når mor livet er pisse hårdt