Min fødselsberetning – Da Emil blev født <3

Hvordan får jeg mit liv til at hænge sammen?

Det er et godt spørgsmål, haha.

Jeg får det her spørgsmål rigtig ofte, så nu tænker jeg at det er på tide at svare på det.

Det er ingen hemmelighed at jeg har mange bolde i luften, og at det hele skal gå op i en højere enhed. Det kan til tider være rigtig hårdt, og det er skam heller ikke altid det lykkedes.

Som de fleste af jer ved er jeg igang med mit sidste år af min kandiatuddannelse på RUC. Jeg er pt i skole 2 x om ugen og ellers gruppearbejde og en helvedes masse læsestof. Det er som sådan et fuldtidsstudie, og føles også sådan, da jeg læser næsten hver dag, skriver opgave eller arbejder i gruppen. Ud over det har jeg personlig træning, Online klienter, egen træning, og vigtigst af alt Emil og Anders. Når ja, og så er der også veninder og familie 😀

Jeg starter derfor min dag tidligt med egen træning, klienter og skole (ikke nødvendigvis alle ting på samme dag). Derfor har Anders også Emil om morgenen, inden at han bliver afleveret i vuggestuen omkring kl. 8.30-9.00. Det er en tid Anders nyder rigtig meget, da han ofte er sent hjemme, og derfor ikke har ligeså meget tid med Emil om eftermiddagen/aftenen, som jeg har.

Når jeg er færdig med mine gøremål, henter jeg Emil mellem 14.00-15.00 og så hygger vi 🙂
Det er rigtig vigtigt for mig at jeg er færdige med mine gøremål inden jeg henter Emil. Så vil jeg hellere hente ham en halv time senere, men til gengæld være 100% tilstede når vi er sammen. De dage hvor jeg har meget at se til, kan det være svært at være 100% til stede, da mine tanker flyver rundt. Men jeg elsker at være sammen med Emil, så det er heldigvis sjældent… dog hænder det #morlivet.

Det handler om prioritering! Når man har mange bolde i luften er man bare nødt til at prioritere.
Jeg giver fx op på rigtig mange ting lige pt, da tilværelsen er lidt presset.

Jeg har næsten ikke tid til mine veninder, så dem ser jeg sjældent. Det er jeg rigtig ked af, da jeg savner dem!
Det er heller ikke altid at jeg når min egen træning, da mine klienter, skole og familie er vigtigere. Dog ligger min træning højt på listen, så jeg når det oftest, men det sker at jeg må droppe den. Jeg når heller ikke altid at læse ALT læsestof, og det irritere mig rigtig meget, men sommetider er der simpelthen for meget omfattende litteratur, som jeg må sortere i. Kosten fungere heller ikke for mig for tiden. Jeg har bare ikke overskud til at tænke over hvad jeg putter i munden eller at forberede madpakker, og det er ikke altid så smart, men sådan er det for nu.
… Og så er der Anders. Der er ikke altid tid til os, da jeg ofte sidder og arbejder, læser eller noget helt tredje, når Emil er puttet.

Og så er der de dage hvor det hele bare ramler, hvor mit overskud er = 0, og jeg bare har lyst til at pakke mig ned under dynen og se Netflex hele dagen… nok fordi at jeg har brug for det… Men det er der ikke tid til, haha.

Når det er sagt, så er det heldigvis en periode (som alt er). Jeg er så heldig at have et arbejde jeg elsker, nogle rigtig gode og forstående veninder, en yderst overbærende kæreste, og nogle fantastiske forældre- og svigerforældre der altid træder til, når vi har behov for det. Og så har jeg jo en lækkermås herhjemme der altid løfter mit humør 🙂

Selvom at jeg har mange bolde i luften og det til tider er rigtig hårdt, så går det jo alt sammen i sidste ende.
Jeg er en person der har mange ting kørende, og har altid været det, så det er der som sådan ikke noget nyt i.
Men jeg er omgivet af dejlige mennesker, som støtter og løfter mig, og det er dét der i sidste ende gør, at jeg kommer igennem de udfordringer jeg nu må støde på. Og så er alt perioder, så nogle gange er det bare ekstra hårdt og så kommer der altid en mild periode bagefter. Det skal man bare huske at nyde, da stormen vender tilbage 😉

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsberetning – Da Emil blev født <3