Vaniljeskyr Muffins

Om at fravælge de sociale medier

I onsdags måtte jeg trække stikket fra de sociale medier. Ikke fordi at DET stresser mig, men fordi ALT er blevet en tand for meget. Det er hårdt at ville så mange ting på en gang, og især når man mangler timer i døgnet.

Måske du har læst: Hvordan får jeg mit liv til at hænge sammen?

For at passe på mig selv, er jeg derfor nødt til at nedprioritere nogle ting i min hverdag, som kan lette mit pres. Og det går blandt andet udover de sociale medier, for mit vedkommende Instagram.

Jeg bruger Instagram til at inspirere og motivere jer med videoer, billeder, træning, opskrifter, mad m.m. Samtidig med det, er det en del af mit arbejde. Både at blogge, men også at promovere mig selv og mit arbejde som personlig træner og kostvejleder. Alt dette har jeg bare ikke overskud til lige pt ☹

Måske jeg også bare presser mig selv unødvendigt på den front, da jeg synes at I for det meste er forstående. Men når det er sagt, så kan jeg godt mærke at mine følgere falder og falder dag for dag, og det tror jeg også har noget at gøre med at jeg ikke er så inspirerende for tiden. Og det påvirker mig også. For jeg vil det jo gerne! Men det må jeg tage med, for det vigtigste er jo at jeg har det godt. Når jeg har det godt, så har jeg også overskud til at være på, og give en masse af mig selv. Men det har jeg bare ikke for tiden, desværre.

Det er rigtig svært for mig at acceptere at jeg er nødt til at give afkald på noget jeg faktisk godt kan lide at lave. For jeg kan rigtig godt lide alle de ting at jeg har kørende, men jeg må bare konstatere at jeg vil for meget på en gang, og jeg derfor er nødt til at træde på bremsen.

Og et af de steder hvor det er muligt at skære ned, det er Instagram. Min hverdag er så proppet med gøremål pt, så jeg har simpelthen ikke tid til at lave diverse videoer, opskrifter, billeder, opslag m.m.

Er det så slut med Instagram? Nej, selvfølgelig er det ikke det, og jeg kommer da også til at lægge indlæg og storys op, men bare ikke i det omfang jeg plejer 😊

Jeg håber at I forstår og bliver hængende. TAK <3

2 kommentarer

 • Sisse

  Selvfølgelig skal du passe på sig selv og de virkelig dedikerede følgere render ingen steder 😉 det er også et vigtigt budskab i at passe på sig selv og at sociale medier ikke er alt, at der er en virkelig verden der til tider (og for håbentlig for det meste) er vigtigere 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   TAK for den besked Sisse. Det betyder rigtig meget 🙂
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaniljeskyr Muffins