Løbeprogram, 10km - (5-8 uge)

SPÆNDENDE nyheder!

Så tror jeg vist at jeg er nødt til at komme lidt ud af min dvaletilstand 😀

Jeg har i lang tid nedprioritere de sociale medier, pga. stress på livets andre fronter.

Måske du har læst mit blogindlæg om at fravælge de sociale medier?

Jeg må ærligt indrømme at jeg har nydt af være lidt mere fraværende, da det har givet mig tid til at reflektere over det hele. Det har jeg haft brug for og det har lært mig at stresse mindre over de sociale medier. Jeg har lært at det er okay at jeg ikke kan være alle steder på en gang. Eller, det er lidt løgn, for det er stadig svært for mig at acceptere til tider 😉 MEN jeg bliver bedre.

Når det er sagt, så er det vel på tide at jeg kommer lidt tilbage. Jeg har derfor også brugt min stilhed på at lave en JULEKALENDER TIL JER med en masse lækkerier fra d. 1 til d. 24 december (ho, ho, ho).

Jeg kommer til at poste en masse forskellig inspiration og motivation. Alt fra opskrifter, træningsprogrammer, øvelser, blogindlæg om sundhed, træning og ikke mindst mor-livet.

Hver søndag vil jeg fx poste en juleopskrift, så I har lidt at hygge med 1. søndag i advent.

Derudover er der nyt træningsprogram på bloggen hver mandag, så I kan blive motiveret til at starte ugen med en svedig omgang træning og meget mere.

Så nu får I en bid af mig, hver dag i 24 dage 😄 Det kan man vist godt kalde et comeback, haha.

Jeg har derfor en lille bøn til jer. 

Hvis I bruger mine opskrifter, programmer, øvelser m.m, må I meget gerne tagge mig, så jeg ved at I følger med. Det er også en kæmpe motivation for mig at interagere med jer, for det er jo i bund og grund også derfor at jeg lægger så stort arbejde i de sociale medier. Så jeg vil blive så glad hvis I kommenterede og taggede mig i ting 😊

I kan jo starte med at kommentere hvad I synes om dette tiltag? Er det noget I ser frem til?

TAK <3

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbeprogram, 10km - (5-8 uge)