Sådan undgår du at tage på i julen

Vegansk Butternutsquash suppe

Glædelig 6. december. 6 kalenderlåge åbnes og der gemmer sig denne her lækre Veganske Butternutsquash Suppe 🙂

Hvis du er gået klip af mine andre kalender overraskelser, så kan du læse mere om min SPÆNDENDE nyheder lige her.

Denne her suppe smager rigtig lækkert og det er så hyggeligt med suppe her i de kolde vintermåneder.

Opskrift
(4. personer)

  • 1/2 Butternutsquash
  • 1 løg
  • 1 hvidløg
  • Frisk ingefær
  • 4-5 soltørrede tomater
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 l grøntsagsbouillon
  • Salt/Peber

Tilbehør

  • Ristede kikærter
  • Cremefraiche (så er suppen selvfølgelig ikke vegansk, hvis man anvender det 😀 )

Fremgangsmåde

  1. Rens den halve butternutsquash, og skær den i grove tern. Kernene skal skrabes ud.
  2. Pil og hak løg og hvidløg.
  3. Skræl ingefær og riv det fint (eller hak det fint).
  4. Skær soltørrede tomater i strimler.
  5. Steg løg, hvidløg og ingefær i olie i en gryde et par minutter.
  6. Tilsæt spidskommen og soltørrede tomater og steg videre et par minutter.
  7. Tilsæt butternutsquash og steg yderligere i 3-5 min.
  8. Hæld hakkede tomater og bouillon i gryden.
  9. Læg låg på og lad suppen simre i ca. 30 min.
  10. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.

Du kan riste nogle kikærter på en stegepande med spidskommen og salt, og tilføje til retten

Velkomme 🙂 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan undgår du at tage på i julen