Vegansk Butternutsquash suppe

Guide til træningstøj

På billedet har jeg Gymshark VITAL tights på og pink top fra Better Bodies fra Shapeit.dk.

Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg er vild med træningstøj. Jeg køber nyt træningstøj næsten hver måned, da jeg simpelthen ikke kan lade vær. Det motivere mig rigtig meget, og så elsker jeg bare at have en masse forskelligt 😉

Jeg får ofte spørgsmål omkring hvilke træningstøj jeg kan anbefale, derfor har jeg lavet en lille guide til jer.
Det er udelukkende det træningstøj jeg selv går i, og jeg kan anbefale 🙂

Jeg køber primært min træningstøj hos Shapeit.dk eller Gymshark.com.

Hos Shape it, har de et ret lækkert udvalg af forskellige mærker og det kan jeg godt lide. Jeg er ret stor fan af mærket FAMME da deres tights sidder SÅ godt.

Jeg har selv:

  1. FAMME – VORTEX HIGH WAIST BLACK TIGHT
  2. FAMME – WAVE PUSH UP GRÅ
  3. FAMME – WAVE PUSH UP TIGHTS BLÅ

Derudover så har jeg et par ABS2B MARILYN HIGH WAIST TIGHTS i navy, som jeg er rigtig glad for. Det er selvfølgelig smag og behag om man kan lide den slags tights, men du får uden tvivl en lækker mås i dem 😉
Det gør du bestemt også i FAMME tights, da de virkelig gør noget godt for din numse. Derudover vil jeg lige understrege at ALLE mine tights er squat proof og IKKE gennemsigtige.
Udover overstående modeller, ønsker jeg mig  ICANIWILL nye SEAMLESS HIGH WAIST i grå og FAMME – VORTEX HIGH WAIST GRÅ TIGHTS til jul.

Udover tights, så har Shape it altså også nogle virkelig lækre toppe.

Jeg ejer selv:

  1. BETTER BODIES – ASTORIA SEAMLESS TOP PINK
  2. FAMME – PURE CROP TOP HVID både i sort og hvid.

Men der er så mange andre fede toppe, jeg også skal have fingrene i.

HUSK AT FÅ FÅR 10% RABAT MED KODEN: Maja10 🙂

Gymshark har også RIGTIG MEGET lækkert tøj. Jeg synes dog at det er lidt overpriced til tider, men det er der jo ikke så meget at gøre ved. Jeg køber det tilsyneladende alligevel, haha. Jeg kan se at de kører ny kollektion lige nu, så meget af deres gamle tøj er væk. Jeg er ikke stor fan af deres nye, så det er ikke meget jeg kan anbefale lige pt.

Jeg har dog lige købt dette sæt i gråblå –VITAL SEAMLESS LEGGINGS. Jeg kan se at det er udsolgt i grå/blå, men det findes stadig i blå og lyserød. Det er det bedste sæt at jeg har ejet. Det sidder simpelthen SÅ GODT og hvis jeg havde pengene til det, så ville jeg købe alle tre farver 😀

Jeg er generelt mest fan af modellen VITAL. Jeg bryder mig ikke om de andre modeller, da jeg ikke synes at de sidder godt PÅ MIG. Men det er jo smag og behag.

Udover tights, så er jeg også fan af alle deres VITAL, RIBBON og OMBRE toppe og sports bh’er. De sidder super godt og går til alt.

Til sidst vil jeg lige anbefale Mette Lyngholms nye kollektion: Eyda.dk. Det har hun virkelig gjort godt!
Jeg har selv MAYA TIGHTS og MAYA SPORTS BRA. Det sidder sindssyg godt og fremhæver virkelig din figur.
Hun har lige udgivet helt ny MARIA kollektion, og det ser altså også super lækkert ud, så det skal jeg også have fingrene i 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk Butternutsquash suppe