BEDSTE RAW KARAMEL BROWNIE

Nyt år, nyt kapitel

Til januar er det 4 år siden jeg oprettede min Instagram profil. Til at starte med kunne I følge min rejse mod Bikini Fitness og dernæst var mit mål at inspirere og motivere jer mod en sundere livsstil. Jeg uddannede mig til kostvejleder og personlig træner, og jeg har herigennem hjulpet rigtig mange fantastiske mennesker i mål.

Min profil har derfor altid været en platform hvor jeg har givet jer en masse via kost- og trænings inspiration. Jeg har set min profil som en firma profil, hvor jeg herigennem oprigtig har ønsket at gøre en forskel, men selvfølgelig også at opnå klienter. Så blev jeg mor til min Emil, og har også delt tanker omkring det.

Til januar står jeg et sted i mit liv, hvor jeg skal til at have fuldtidsarbejde. I september lukkede jeg mit firma ned og det betyder også at jeg ikke har behov for at promovere mig selv som Fit.med.Maja længere. At jeg stadig vælger at inspirere og motivere jer, er af ren lyst, fordi jeg elsker det og fordi jeg håber på at gøre en forskel for nogen.

Når det er sagt, kan jeg sommetider godt misunde de profiler der bare lægger det op de ønsker, af hverdagens oplevelser, hvor jeg er meget opmærksom på at min content stemmer overens med Fit.med.Maja. Min profil afhænger dog ikke længere af tal og følgere, så derfor har jeg også et ønske om at gøre min profil mere mig, i alle afskygninger. Jeg har lyst til at poste hvad jeg ønsker og ikke altid hvad der forventes af mig.

Min profil har desuden det sidste års tid været stillestående i forhold til følgere og jeg oplever at det stadig går lidt ned af bakke på den front. Når det er sagt, så går jeg bare ikke op i det længere. Jeg går mere op i at have trofaste følgere, der følger trofast med uanset hvad. Jeg vil fx hellere have 2000 trofaste følgere der oprigtig følger med fordi I kan lide mig og min hverdag end 10.000, der falder fra så snart jeg bliver ”for kedelig”.  Jeg elsker når I interagerer med mig og skriver/kommenterer mine opslag, så bliv endelig ved med det 🙂
Det er den vej jeg ønsker at gå med min profil.

Det betyder ikke at jeg stopper med at poste videoer, kost- og træningsinspiration, det betyder bare at jeg OGSÅ kommer til at poste andre ting jeg har lyst til, som måske ikke stemmer overens med fitness. Grunden job, har jeg heller ikke mulighed for at poste ligeså meget som jeg plejer, så I bliver ikke spammet ligeså meget … Eller måske gør I alligevel 😉

Jeg siger derfor pænt farvel til Fit.med.Maja og åbner op for bare … Maja.
Jeg skifter i den forbindelse også navn her på Instagram, da jeg ønsker at repræsentere mere end bare fitness 🙂

Jeg ved der ryger en masse følgere undervejs, og det er også helt forståeligt. Tusind tak fordi I har fulgt med indtil nu, jeg håber jeg har været med til at inspirere jer.

Til jer der stadig ønsker at følge med, TAK for jer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEDSTE RAW KARAMEL BROWNIE