maja_og_michala_squatter

Ønsker du en sundere hverdag og en stærk krop? Med et forløb med mig vil du opnå viden indenfor træning og kost, samt tilegne dig ny inspiration til at gøre din træning sjovere og mere effektiv fremadrettet. Er du klar til at investere i DIG? Så er jeg klar til at hjælpe dig i den bedste form nogensinde.

HOS MIG FINDER DU INGEN SLANKEKURE OG HURTIGE LØSNINGER!

Til gengæld kan jeg hjælpe dig med at skabe de bedste rammer for en sundere livsstil, som du kan fortsætte resten af livet. En livsstil, der vil give dig en sund og stærk krop som du er stolt af.
Min sundhedsfilosofi: Vi er allesammen forskellige, og derfor tager jeg altid udgangspunkt i dig.
Gennem positiv og åben vejledning er det mit mål at give dig en større indsigt i din egen krop. En sundere livsstil kræver et stort fokus på både træning og kost. Derfor er det vigtigt for mig, at du lærer at træffe sunde og gode valg. På den måde bliver du rustet til at holde fast i din nye, sunde livsstil – også når du er færdig med dit forløb hos mig.

PRISER PÅ KOSTVEJLEDNING 

  • Individuel kostplan: 800 kr.
    Til dig som ønsker en kickstart til en sundere hverdag.
  • 8 ugers ONLINE kost forløb: 2000 kr.
    Er til dig som ønsker at opnå en sundere hverdag, fyldt med mere energi og overskud. Du får indblik i hvilken næring din krop har brug, både i hverdagen og for at optimere din træning. Jeg hjælper dig med at opnå vedvarende resultater samt vaner du kan holde resten af livet.
  • 8 ugers ONLINE kost- og træningsforløb: 2500 kr
    Til dig der både ønsker kost og træningsplan.

Du er altid velkommen til at skrive til mig angående spørgsmål om forløb.
Vi kan altid tage en uforpligtende snak omkring din situation og hvordan jeg kan hjælpe dig.
DET BLIVER DET HELE VÆRD!

KONTAKT MIG HER

 23846944_10155174112318716_1513087518_o